top of page

Välkommen till min sida!

Hej! Det är jag som är Ann-Catrin Vinberg och jag har sen ett par år tillbaka börjat intressera mig för att byta ut skönhetsprodukter som man kan köpa i vanlig matvaruhandel till renare och miljövänligare alternativ.

 

Min resa med doTERRAs eteriska oljor började i januari 2018. Det började med att jag köpte ett aroma halsband. Man sätter en droppe eterisk olja på kudden som den har inuti. Det var ett impulsköp, men starten på något bra.

 

Jag visste inte det då att den skulle ta mig till nya spännande lärdomar. När jag väl hade aromasmycket hemma fick jag ödmjukt konstatera att jag också behövde eterisk olja. Efter lite förfrågningar kom jag i kontakt med en medlem i doTERRA. Med hennes hjälp fick jag ett eget medlemskap i doTERRA och jag beställde hem mina första oljor. Det har jag inte ångrat. De är helt underbara och möjligheterna de skapar är oändliga. Den ger mig möjligheten till att giftfritt och naturligt ta hand om min och min familjs hälsa. Jag använder dem till min dagliga skönhetsrutin, men också till så mycket mer.

Två av mina favoritoljor:

I samma veva som jag kom i kontakt med doTERRA i början av år 2018 började också min resa inom Reiki healing.

Jag kände mig dragen till healing men det kändes som en djungel av varianter och jag visste inte vilken jag skulle välja. Jag kom i kontakt med en distansutbildning som kändes helt rätt. Den har varit väldigt givande och lärorik och gett mig mig värdefulla verktyg för personlig utveckling. 

I november 2018, efter ca 11 månaders utbildning, blev jag klar Reiki healer inom steg 1 och 2 inom den traditionella Reikin som grundades av dr Mikao Usui i Japan.

Nu vill jag dela med mig av min förmåga till er och ge healing till den som önskar eller känner att hen har behov av det. 

bottom of page