top of page

Reiki healing!

Reiki healing är en holistisk behandlingsmetod som utgår från att kropp och psyke är en helhet. Reiki är japanska och består av två ord: "rei" som betyder universiell och "ki"som betyder livsenergi. Reiki i sin nuvarande form kommer från Japan, men har tusenåriga rötter i bland annat Tibet. 

 

Reiki aktiverar och stimulerar kroppens egna naturliga förmåga att läka och återställa sig själv. Reiki är mjuk och effektiv och ökar välbefinnandet.

Reiki kan:

 • ge djup avslappning

 • lindra stress

 • lindra ångest

 • hjälpa vid sömnsvårigheter

 • lindra smärta

 • lösa upp spänningar, både fysiskt och mentalt

Reiki kan inte bota allvarliga sjukdomar och ska inte användas istället för traditionell läkarvård, men kan utgöra ett värdefullt komplement.

Reiki kan användas i förebyggande syfte och som komplement till annan behandling.

Gokai - Reikis fem principer

Bara för idag:

 • ska jag släppa all min ilska 

 • ska jag släppa all min oro

 • ska jag känna tacksamhet

 • ska jag utföra mitt arbete hederligt och ansvarsfullt

 • ska jag vara vänlig mot alla jag möter

Jag är diplomerad Reiki healer i steg 1 och 2, som baserar sig på den traditionella Reikin som grundades av dr Mikao Usui som levde i Japan 1865-1926.

Jag har kunskap att ge healing både fysiskt och på distans. 

Reiki kan ges till allt levande, som t.ex människor, djur och växter. Men även till föremål, platser, rum, relationer och situationer. Allt består av energi.

Jag som Reiki healer är en kanal för Reiki energin, som är en universiell livsenergi.

 

Jag använder mig av tystnadsplikt. 

Hur Reiki upplevs och känns är väldigt individuellt. Vissa känner ingenting alls, medan andra kan bli djupt avslappnade och även somna. Man kan känna värme och pirrningar i olika delar av kroppen. Tankar, känslor och minnen kan komma upp, skratt och tårar. Allt är normalt. 

Reiki prioritetsläker. Jag som healer kan inte styra Reiki energierna. Det är en intelligent energi som går dit den behövs som mest.

Efter en healing jobbar energierna i klientens kropp i 14 dagar. Drick gärna vatten efter en healingsession.

Silhouette of a man in lotus meditation

Eftersom Reiki healing utgår från att kropp och psyke är en helhet behandlar man ofta hela kroppen. Även om man har besvär som upplevs som begränsat till ett visst ställe.

Man kan också ge healing till endast en viss del av kroppen om det inte finns tid för en helkroppsbehandling.

Här nedan beskriver jag distanshealing och fysisk healing enligt helkroppsbehandling.

Distanshealing

Distanshealing är ett bra alternativ då avståndet är stort och vi inte har möjlighet att mötas för en fysisk healing.

 

Vid en distanshealing kommer vi överens om en tid som passar oss båda.

Du får gärna berätta vad du önskar hjälp med, men det är inget måste.

 

Under sessionen sitter eller ligger du där du befinner dig. Ha det gärna ostört och lugn runt dig. Gör det här till egen tid. Du får gärna ha avslappnande musik på om du känner för det. 

 

Jag själv sänder därifrån jag befinner mig. Avstånd är inget problem. Man kan sända till en person som är på andra sidan jordklotet.

En session pågår ca 45 minuter plus kontakt efteråt. Jag börjar först med en scanning. Då känner jag bara av dina energier, om det finns någon obalans i kroppen i ca 10-15 minuter och därefter sänder jag Reiki healing energier i ca 30 minuter till alla dina 7 chakran/energipunkter som finns utspridda längs din ryggrad och till dina tinningar, knän och fötter.

Efter avslutad sessionen har vi kontakt. Du får gärna berätta hur du upplevde healingen och ställa frågor om du undrar över något.

Fysisk healing

Fysisk healing görs med händerna på kroppen eller en bit ovanför.

Med din tillåtelse använder jag mig av doTERRAs eteriska oljor under sessionen utan extra kostnad.

Du får gärna berätta vad du önskar hjälp med, men det är inget måste. Reiki prioritetsläker, den går in dit den behövs som mest. Jag som healer kan inte styra Reiki energin.

Plats: I dagsläget hyr jag ett rum hos massagecenter.ax på Askuddsvägen 28 i Mariehamn. Jag kommer att vara tillgänglig sporadiskt vissa helgdagar. Se första sidan för exaktare datum:  

Möjlighet finns även för eventuellt hembesök. Jag kan ta med min portabla behandlingsbänk om det finns rum för den där du bor eller så kan du ligga i en säng, soffa eller bänk. Men inte på golvet, det orkar inte min rygg med.

Vanligast är att klienten ligger ner under en session, på rygg eller mage, men du kan också välja att sitta.

 

Du är fullt påklädd under en session och får även ha en filt över dig om det känns bra. Du ska ha det så bekvämt som möjligt. 

Ett besök tar ca 1 timme. Med scanning, healing och samtal.

Jag börjar sessionen med att scanna av din kropp, från huvud till fötter. Då känner jag bara av dina energier, om det finns någon obalans i kroppen, i ca 10-15 minuter.

Vid scanning håller jag mina händer en bit ovanför din kropp

När jag är klar med scanningen påbörjar jag healingen som tar ca 30 minuter. Jag ger healing till dina 7 chakran/energipunkter som finns utspridda längs med din ryggrad samt tinningar, knän och fötter. Jag kan välja att hålla mina händer ovanför din kropp eller mot din kropp. Här gör vi som det känns bäst för dig. 

Efter healingen har vi ett litet samtal då du har möjlighet att ställa frågor m.m.

Grupphealing

Det finns även möjlighet till grupphealing. Då sänder jag healing till flera personer samtidigt. Detta kan jag göra både på distans och vid ett fysiskt besök. 

En gruppsession då jag sänder healing till fler än en person samtidigt tar ungefär 20-30 minuter. Jag gör inte scanning till en grupp.

Det finns ingen begränsning på antalet personer.

Är ni en grupp som skulle vilja ta emot Reiki healing energier tillsammans så ta kontakt med mig för mer information och pris.

Reiki Healing till Djur

Jag ger också Reiki healing till sällskapsdjur. Distanshealing eller fysisk healing.

Kravet är att det är ditt eget sällskapsdjur. Jag behöver ägarens godkännande.

Healingen anpassas efter djuret.

Distanshealing går ungefär till på samma sätt som till en människa. Du som ägare får gärna sitta med så att djuret känner sig trygg under sessionen och iaktta hur djuret reagerar på healingen. Djuret måste inte ligga still under sessionen. Vill den röra på sig så får den det. 

Efter sessionen har vi kontakt. 

Fysisk healing går ungefär till på samma sätt som till en människa. Här tar jag inte med min portabla bänk. Healingen görs i en miljö där djuret känner sig bekväm och du som ägare får vara med. Djuret får välja själv om den ligger still eller vill röra på sig. Healingen anpassas efter djuret.

Pris: 

Distanshealing 30 euro/1 timme

Fysisk healing 50 euro/1 timme. Bokning av återbesök i samband med besöket sker till reducerat pris.

bottom of page