top of page

DoTERRA är ett företag som gör skillnad!

doTERRA grundades år 2008 och hade som uppdrag att göra rena, kraftfulla eteriska oljor med hög kvalitet som skulle vara lätta att använda och lätta att dela med sig till världen. Sedan dess har tusentals individer, familjer och samhällen fått ta del av oljornas positiva egenskaper.

doTERRA har gjort stora ansträngningar för att noggrant planera varje steg i oljeproduktionen. Allt från plantering av frön till leverans av eteriska oljor. Genom ansvarsfullhet och grundligt testade eteriska oljor för en hög kvalitet.

Co-Impact sourcing

DoTERRA skördar i länder där plantorna trivs och frodas som mest. När en planta får växa i sin ursprungliga miljö blir de medicinska egenskaperna så mycket starkare. 

Plantorna kommer från 40 olika länder, varav mer än hälften kan betraktas som utvecklingsländer. DoTERRA samarbetar med bönderna och deras samhällen och stöttar med bla. rent vatten, utbildning, medicinska förnödenheter och löner. För att säkerställa att småskaliga jordbrukare och skördare i missgynnade områden behandlas etiskt har doTERRA infört ett initiativ som heter Co-impact Sourcing.

 

Genom att samarbeta med odlare som har en djup förståelse för inhemska växter, lokalt klimat, vädermönster, vilka frön och jord som ska användas, den bästa tiden att plantera etc. producerar dōTERRA rena, starka och säkra eteriska oljor. Samarbetet ger också jobb för lantbrukare som annars skulle kunna uppleva orättvisa löner eller dåliga arbetsförhållanden.

AdobeStock_181713480[1].jpg

Healing Hands Foundation

HH[1].png

doTERRA Healing Hand Foundation grundades som ett offentligt välgörenhetsorganisation 2012 för att hjälpa människor och samhällen i behov. De gör det genom att samarbeta med organisationer och doTERRA Wellness Advocates.

 

Genom stiftelsens ansträngningar är liv befriade från sjukdom och fattigdom och samhällen har befogenhet att använda sig av de verktyg som behövs för att bli självförsörjande. Genom projekt som tillgodoser behoven av vård, utbildning, sanitet och rent vatten och bekämpa sexualhandel med barn, förändras individers liv. 

doTERRA International står för alla administrativa kostnader för stiftelsen, vilket säkerställer att 100% av alla donationer går direkt till de mottagande stöden. 

doterra-touch-hope-10ml[1].jpg

DoTERRAs Hope touch oljeblandning med Bergamot, ylang ylang, Frankincense och vanilj.

Hela summan för Hope oljan går direkt till doTERRAs Healing Hands Foundation som stöder "O.U.R. Rescue" som är en organisation som räddar barn från slaveri över hela världen.

 

Jag vill göra skillnad så jag köpte doTERRAs HOPE

bottom of page